Grupi uhapšenih Rusa i Srba određeno zadržavanje od 48 sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupi uhapšenih Rusa i Srba određeno zadržavanje od 48 sati

Grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana, koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije, određeno je zadržavanje od 48 časova, a o dalje postupku odlučiće nadležno tužilaštvo posle saslušanja, saopštila je danas Policija Kosova.

Granična policija je, kako je saopšteno, angažovala patrole koje su oko 14 časova u blizini granice zaustavile dva kombi vozila sa srpskim tablicama u kojima je bilo 11 osoba za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koje se sumnja da su ilegalno prešli granicu.

Policija je te mere preduzela pošto je dobila informacije da će grupa stranih državljana ilegalno ući na Kosovo.

Osumnjičeni se nalaze na ispitivanju, a sa slučajem su upoznat dežurni tužilac, Advokatska komora i ruska kancelarija za vezu na Kosovu, saopštila je juče Policija Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupi uhapšenih Rusa i Srba na Kosovu dređeno policijsko zadržavanje od 48 časova

Izvor: Blic, 09.Avg.2017

Grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana, koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije, odredjeno je zadržavanje od 48 časova, a o dalje postupku odlučiće nadležno tužilaštvo posle saslušanja, saopštila je danas Policija Kosova...Granična...

Nastavak na Blic...

Djurić: Osloboditi uhapšene državljana Srbije i Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2017

Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić danas je zatražio da hitno bude puštena grupa ruskih i srpskih državljana koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska granične linije između Kosova i Srbije. Policija Kosova saopćila je danas da je grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.