Grenel: Amanpur je bila ponižena, mi u Americi znamo...

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 11:25

Grenel: Amanpur je bila ponižena, mi u Americi znamo...

Bivši izaslanik SAD za dijalog tzv. Kosova i Srbije Ričard Grenel kritikovao američku novinarku Kristijan Amanpur, koja je intervjuisala predsednika Srbije.

Grenel je na svom nalogu na društvenoj mreži X naveo da Kristijan Amanpur reciklira stare teme i da ne sprovodi osnovna istraživanja.

Dodao je i da je bila ponižena u intervjuu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i saznala da Srbija traži još NATO trupa za region.

"Amanpur reciklira stare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teme razgovora i ne uspeva da sprovede osnovna istraživanja. Mi u Americi znamo da je ona levičarka, a ne novinarka. Bila je ponižena kada je intervjuisala srpskog predsednika i saznala da Srbija traži još NATO trupa za region. Amanpur je, sećate se, pružala Merkelovoj decenije pomoći i utehe da se ugodi Putinu i njegovom gasovodu", napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grenel: Amanpur u intervjuu sa Vučićem saznala da Srbija traži dodatne NATO trupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2023

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, saopštio je da američka novinarka CNN-a Kristijan Amanpur, tokom nedavnog intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, "bila ponižena", jer je tek tada saznala da Srbija traži još NATO trupa za region.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.