Granatiranje naredio OVK

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2015, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granatiranje naredio OVK

Granatiranje zgrade makedonske vlade prošlog petka počinili su pripadnici jedinice "Hasan Priština" paravojne Oslobodilačke vojske Kosova, navodi se u saopštenju OVK poslatom prištinskom listu "Koha ditore", koje je potpisao komandant Kuštrimi.

Makedonska policija zasad ne komentariše ovu informaciju, a ostaci eksplozivne naprave su dati na veštačenje, tako da se još ne zna tačno iz kakvog je oružja gađana zgrada vlade. Projektil je pao desetak metara od Bloka pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zgrade vlade koji je okrenut ka mostu "Goce Delčev" i nije izazvao nikakvu štetu.

Zgrada vlade dosad je triput bila meta napada. Prvi put je pucano prema zgradi, a u druga dva slučaja su na nju ispaljene granate. Ni u jednom od tih napada nije bilo žrtava ni povređenih, a prilikom prethodnog granatiranja vlade, 28. oktobra 2014. godine, odgovornost za napad je takođe preuzela OVK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.