Gradonačelnika Južne Mitrovice uznemirila Boltonova izjava

Izvor: RTS, 25.Avg.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnika Južne Mitrovice uznemirila Boltonova izjava

Agim Bahtiri, gradonačelnik Južne Mitrovice, zapretio je protestima ukoliko kosovska vlada ne blokira inicijative za promenu granica.
Bahtiri je to rekao reagujući na izjavu savetnika predsednika SAD Džona Boltona koji nije isključio mogućnost razmene teritorija između Beograda i Prištine.
Bahtiri, koji je i zamenik predsednika Alijanse za budućnost Kosova, kaže da će proteste snažno podržati, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi RTK2.
"Pozivam Skupštinu Kosova da održi hitnu sednicu i donese odluku o zabrani pregovora u Briselu po pitanju teritorijalne razmene. Ako se u Briselu pojavi pitanje promene granica i teritorijalne razmene, Mitrovica neće mirno sedeti i posmatrati podelu", napisao je Bahtiri na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnika Južne Mitrovice uznemirila Boltonova izjava: Nećemo mirno sedeti i posmatrati

Izvor: Blic, 25.Avg.2018

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri zapretio je protestima ukoliko kosovska vlada ne blokira inicijative za promenu granica.

Nastavak na Blic...

Neće biti „podele Kosova“, nego zauzimanje novih srpskih teritorija

Izvor: KMnovine.com, 25.Avg.2018

Smisao Briselskih pregovora nije jasan ni srpskom narodu, ni srpskoj eliti, ni Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, ni Rusiji........Takvo mišljenje je za EADaily iznela ekspert-balkanist Anja Filimonova, odgovarajući na pitanje do koje tačke su stigli pregovori između Beograda i Prištine i može li se poslednja...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.