Gradonačelnik Tirane: Građanima Kosova treba dati pasoše Albanije

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 20:23

Gradonačelnik Tirane: "Građanima Kosova treba dati pasoše Albanije"

Gradonačelnik Tirane Erion Veljiaj izjavio je da bi svim građanima Kosova trebalo izdati pasoše Albanije, prenosi Reporteri.

Veljiaj je ugostio danas pevačicu albanskog porekla sa Kosova Dua Lipu, koja je dobila albansko državljanstvo i tom prilikom rekao da bi trebalo potpuno liberalizovati izdavanje pasoša za građane Kosova.

"Predložio sam i predsedniku, rekao sam i Ediju Rami, da potpuno liberalizujemo izdavanje pasoša za građane Kosova", rekao je Veljiaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDALOZAN POSTUPAK GRADONAČELNIKA TIRANE: Ugostio pevačicu Dua Lipu, a onda dao predlog koji će razbesneti Srbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022

Isto to je predložio i Ediju Rami..Gradonačelnik Tirane Erion Veljiaj izjavio je da bi svim građanima "Kosova" trebalo izdati pasoše Albanije, prenosi Reporteri. Veljiaj je ugostio danas pevačicu albanskog porekla sa Kosova Dua Lipu, koja je dobila albansko državljanstvo i tom prilikom rekao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.