Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2012, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani rekli svoje, na državi je da sačuva Kosovo

PRIŠTINA - Potpredsjednik Skupštine Zajednice srpskih opština i naselja na Kosovu i Metohiji Marko Jakšić izjavio je da rezultati referenduma na sjeveru Kosova moraju da obavežu državno rukovodstvo da ni po koju cijenu ne prihvata bilo kakve ucjene koje bi značile odvajanje Kosova ili priznavanje njegove nezavisnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jakšić: Vlada Srbija ne sme da podlegne ucenama

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2012

Potpredsjednik Skupštine Zajednice srpskih opština i naselja na Kosovu i Metohiji Marko Jakšić izjavio je da rezultati referenduma na sjeveru Kosova moraju da obavežu državno rukovodstvo da ni po koju cijenu ne prihvata bilo kakve ucjene koje bi značile odvajanje Kosova ili priznavanje njegove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.