Gračanica: Privedeni Srbin i Srpkinja, policija zaplenila 13 kg marihuane

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2018, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gračanica: Privedeni Srbin i Srpkinja, policija zaplenila 13 kg marihuane

Kosovska policija saopštila je danas da je u okviru akcije na više lokacija u opštini Priština, privela dvoje Srba, muškarca i ženu, kod kojih je pronašla oko 13 kilograma marihuane Kosovska policija saopštila je danas da je u okviru akcije na više lokacija u opštini Priština, privela dvoje Srba, muškarca i ženu, kod kojih je pronašla oko 13 kilograma marihuane. Kako je navedeno, droga je otkrivena u jednom lokalu u Gračanici kod muškarca Srbina sa Kosova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << srpkinje iz Srbije, kao i novac za koji se pretpostavlja da je falsifikovan, sprej za oči i plastični pendrek, prenosi RTK na srpskom jeziku. Osumnjičeni muškarac je odlukom tužioca zadržan u pritvoru, dok je osumnjičena Srpkinja, odlukom tužioca, oslobođena u redovnoj proceduri radi dalje istrage.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAPŠENJE U GRAČANICI Srbin i Srpkinja privedeni zbog droge

Izvor: Blic, 26.Feb.2018

Kosovska policija saopštila je da je u okviru akcije na više lokacija u opštini Priština, privela dvoje Srba, muškarca i ženu, kod kojih je pronašla oko 13 kilograma marihuane...Kako je navedeno, droga je otkrivena u jednom lokalu u Gračanici kod muškarca Srbina sa Kosova i srpkinje iz Srbije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.