Gračanica: Privedene dve osobe osumnjičene za teške krađe

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gračanica: Privedene dve osobe osumnjičene za teške krađe

Policija u Gračanici privela je R.S. (21) i H.B. (20) zbog razbojničkih i teških krađa na teritoriji te opštine.

Kako prenosi portal Kosovo onlajn, oni su u prisustvu advokata priznali da su na teritoriji opštine Gračanica počinili dela koja im se stavljajuna teret, pa im je određeno zadržavanje nakon kojeg će biti privedeni Osovnom javnom tužilaštvu u Prištini.

Komandir Policijke stanice u Gračanici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Bratislav Trajković rekao je da je posle više slučajeva krađa i razbojništva istražna jedinica policije u Gračanici sprovela operativni plan praćenja osumnjičenih i nakon prikupljenih dokaza obavila njihovo hapšenje.

Učestale krađe u Gračanici uznemirile su tamošnje stanovništvo pa su najavili da će se samoorganizovati, ukoliko policija ne bude reagovala i zaštitila njihovu imovinu.

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović održao je niz sastanaka sa predstavnicima policije i međunarodnih organizacija i zatražio da osiguraju bezbedno okruženje za sve građane na centralnom Kosovu i uhapse pljačkaše koji su za samo nekoliko dana izveli više provala krađa i iz kuća odneli novac i nakit.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.