Gnjilane: Policajka ubila roditelje i braću, pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gnjilane: Policajka ubila roditelje i braću, pa sebe

Tužilaštvo u Gnjilanu potvrdilo je da je danas oko 13 sati žena policajac ubila četiri člana svoje porodice, a potom i sebe.

Zločin se dogodio u naselju Bujanina u Gnjilanu, a kako se navodi, žena policajac V.B. ubila je svoje roditelje i dva brata, a zatim izvršila samoubistvo, prenosi Kosovo Online pisanje Gazete ekspres.

Policija, predstavnici tužilaštva i medicinski tim je izašao na lice mesta i konstatovao smrt pet osoba.

Po nalogu tužioca tela će biti upućena na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajka u Gnjilanu ubila roditelje i braću, pa izvršila samoubistvo

Izvor: Radio 021, 18.Feb.2020

Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu, Odeljenje za teška krivična dela, saopštilo je da je oko 13 časova jedna policijska službenica ubila četiri osobe - članove svoje porodice i na kraju izvršila samoubistvo, prenosi prištinska Koha...Prema preliminarnim informacijama, sumnja se da je u naselju...

Nastavak na Radio 021...

Gnjilane: Policajka ubila roditelje i braću, pa izvršila samoubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2020

Pripadnica Kosovske policije u Gnjilanu ubila je danas četiri člana porodice nakon čega je izvršila samoubistvo...Policija je potvrdila da je ona ubila roditelje i braću...Policija i tužioci se nalaze na mestu zločina a u ovom trenutku nije poznat motiv tog događaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SLUŽBENIM PIŠTOLJEM UBILA CELU PORODICU Ovo je policajka sa Kosova koja je hicima usmrtila roditelje i braću, a onda izvršila samoubistvo

Izvor: Blic, 18.Feb.2020

Policajka Valdete Blaca u gnjilanskom naselju Bujanina iz vatrenog oružja ubila je danas roditelje i dva brata, zatim izvršila samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Pripadnica policije Kosova ubila roditelje I braću I izvršila samoubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2020

Policija Kosova (PK) je potvrdila da je danas popodne u naselju "Bujana" u opštini Gnjilane jedna pripadnica policije ubila roditelje i dvojicu braće i izvršila samoubistvo...Mediji javljaju da je u ruci pokojne Valjdete Blaca nađeno vatreno oružje...Na konferenciji za štampu predstavnika Policije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.