General R. Radinović: Energično sam za reintegraciju KiM, dakle protiv razgraničenja (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 12.Nov.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General R. Radinović: Energično sam za reintegraciju KiM, dakle protiv ''razgraničenja'' (VIDEO)

Četvrti okrugli sto iz ciklusa pod nazivom "Reintegracija ili razgraničenje. Razgovori o budućnosti Kosova i Metohije" održan 7. novembra 2019.godine u 14 č, u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta u Beogradu.


   
General Radovan Radinović / Foto: NewsFront Srbija    





General Radovan Radinović, doktor vojnih nauka, odnosno oblasti metodologije vojnonaučnih istraživanja,  i nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << načelnik Uprave za strategijske studije i politiku odbrane Saveznog ministarstva odbrane SR Jugoslavije.

Govoreći o aktuelnom političkom problemu Kosova i Metohije, general Radinović je rekao da je on "energično za reintegraciju , dakle protiv "razgraničenja" ". nakon toga je izneo i argumente za takav stav ali i one protiv razgraničenja kako se najčešće može čuti u medijima na srpskom jeziku.

Na ovom naučno-stručnom skupu, sa naglaskomi na vojne aspekte kosovsko-metohijske krize, govorili su: general Branko Krga, general Radovan Radinović, general Siniša Borović, general Božidar Delić.

POGLEDAJTE VIDEO:





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #General #Radovan #Radinović #Reintegracija #Razgraničenje #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.