Gde su pozivi za Platformu?

Izvor: Mondo, 15.Dec.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde su pozivi za Platformu?

Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je da toj partiji još nije stigao poziv za sastanak s predsednikom Srbije na kome bi, kako je ranije najavljeno, šefovima poslaničkih grupa bila predstavljena platforma za Kosovo.

"Nikakav poziv nisam dobio, nisam čuo da su ga dobile ni moje kolege. Subota je posle podne, a takvog poziva nema", rekao je Jovanović novinarima, povodom pitanja da li je dobio poziv za taj sastanak.

On je ocenio da je neozbiljno na takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način voditi politiku i tragati za odgovorom za problem Kosova i Metohije.

Jovanović je dodao da lično nije iznenađen takvim načinom, budući da LDP, kako je naveo, od početka govori da ne postoji nikakva kosovska platforma i da je to sve neozbiljno.

"Nikakav zvaničan poziv nismo dobili. Možda preko Twittera, nisam pratio predsednika Nikolića na Twitteru, ali verujem da bi nas vi (novinari) obavestili ako bi nam se obratio cvrkućući", rekao je Jovanović.

Iz vladajuće koalicije je ranije najavljeno da bi Nikolić u ponedeljak trebalo da predstavi platformu za Kosovo I Metohiju šefovima poslaničkih grupa.

(Tanjug, foto: Beta, arhia)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.