Gašić povodom izjave Svečlje: Sukobi i tenzije jedini su njegov rečnik

Izvor: Danas, 01.Apr.2024, 22:13

Gašić povodom izjave Svečlje: Sukobi i tenzije jedini su njegov rečnik

Svečljine optužbe na račun predsednika Srbije su zapravo najava novog nasilja i pritiska na Srbe kojima želi da ih protera sa njihovih vekovnih ognjišta, rekao je ministar unutrašnjih opslova Bratislav Gašić reagujući na izjavu svog Kosovskog kolege Dželjalja Svečlje da se oko 400 srpskih ekstremista obučava na granici sa Kosovom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gašić: Kad god Svećlja napada Vučića, sledi novo nasilje i pritisak na Srbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2024

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić negirao je danas tvrdnju ministra unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje da se oko administrativne linije "obučava 400 srpskih ekstremista" i upozorio da takve optužbe Svečlje najavljuju novo nasilje prema Srbima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.