GRENEL BESAN UPUTIO PORUKU NESUĐENOM PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE: Albanci rade protiv Amerike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 20:45

GRENEL BESAN UPUTIO PORUKU NESUĐENOM PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE: Albanci rade protiv Amerike!

Američki izaslanik zadužen za odnose Beograda i Prištine Ričard Grenel odgovorio je nesuđenom premijeru tzv. samoproglašene države Kosovo Aljbinu Kurtiju na tvit, tvrdivši da će Kurti uvek biti protiv Amerike.

Kurtijeva partija "Samoopredeljenje" nije uspela da formira vladu Kosova do propisanog roka, tako da je na njegovo mesto došao Avdulah Hoti.

- Mi nismo odanošću vezani za nelegalno izabranog premijera Kosova kada se budemo vratili u kancelarije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njegov potpis ispod neprovidnog i nepovezanog teksta je protiv volje naroda, demokratskog poretka i krši zakone i ustav Kosova. Oni neće biti ratifikovani u našem Parlamentu - napisao je Kurti.

Ričard Grenel mu je na to brzo replicirao:

- U jedno možete biti sigurni, Aljbin Kurti će uvek biti protiv SAD. Bio je i protiv Obame i protiv Buša. Simboli ne donose zaradu, poslovi da - odgovorio je Grenel.

One thing is for sure, you can always count on Albin Kurti to be against the United States.

He was against Obama’s ideas, and he was against Bush’s ideas.

Symbolism doesn’t pay the rent; jobs do. https://t.co/o3Gv4Vn3MP

— Richard Grenell (@RichardGrenell) September 8, 2020
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRENEL ŽESTOKO ODGOVORIO KURTIJU Nekadašnji kosovski premijer kritikovao sporazum iz Vašingtona, na šta je američki diplomata poručio da je JEDNA STVAR UVEK SIGURNA

Izvor: Blic, 08.Sep.2020

Specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, žestoko je večeras odgovorio nekadašnjem kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju, koji je poručio da nedavno potpisani sporazum iz Vašingtona nije obavezan za kosovsku stranu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.