Filmska pljačka 18 miliona dinara u Leposaviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska pljačka 18 miliona dinara u Leposaviću

U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je danas vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson, brzom intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo.

Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona dinara.

Prema rečima zamenika regionalnog komandira Kosovske policije za Sever, Besima Hotija, za sada je poznato da su pljački učestvovala četiri vozila, te da policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << traga za pljačkašima.

Mediji podsećaju da je ovo drugi put da su vozila kompanije za obezbeđenje Henderson, koja se bavi zaštitom ljudi i imovine, meta pljačkaša.

Prošlog maja takođe vozilo ove privatne kompanije bilo je meta napada u Opštini Leposavić.

Mediji tvrde da je policiji poznat i identitet jednog o osumnjičenih pljačkaša, te da je u pronađenom automobilu nađeno i oružje i vozačka dozvola, najverovatnije jednog od pljačkaša.

Pljačka se dogodila danas oko 11 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmska pljačka na KiM, "ukradeno 18 miliona"

Izvor: B92, 18.Jun.2018

Leposavić -- U Leposaviću, na KiM, opljačkano je vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson...Intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo...Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona dinara...Prema...

Nastavak na B92...

Filmska pljačka u Leposaviću: Lopovi odneli 18 miliona dinara

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2018

U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je danas vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson, brzom intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo. Lokalni mediji su javili da je opljačkano oko 18 miliona dinara...Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.