Filip Šubarić: Moj život je Enklava

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Šubarić: Moj život je Enklava

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Celo Štrpce i Sirinićka župa sa nestpljenjem čekaju da sredinom naredne nedelje vide film "Enklava", ostvarenje koje prikazuje život na Kosovu i Metohiji, a u kome glavnu ulogu tumači dečak iz njihovog kraja Filip Šubarić.

"Mislim da je ovo, nakon rata, prvi film u našoj župi. Bilo je folklora i predstava dok fimova nije bilo. Zato mi je čast da mojim ljudima predstavim moj film", rekao je trinaestogodišnji Filip za agenciju Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Filip je dodao da je poziv da glumi u filmu "nešto najlepše na svetu što mu se desilo", i da je od sreće naučio tekst pre vremena.

"Od malena sam voleo Nebojšu Glogovca. Obožavao sam da gledam (seriju) 'Porodično blago', i onda mi se ispunila želja ne da ga upoznam, već da glumim sa njim", rekao je Filip koji sa majkom i troje braće živi u opštini Štrpce u Sevcu, drugom po veličinu srpskom selu u Sirinićkoj župi.

Film Enklava Gorana Radovanovića imao je premijeru na nedavno završenom beogradskom Festu, nakon čega je počelo njegovo pikazivanje i na Kosovu zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.