Filip David: Pozivanje na Djindjića oko Kosova je čista manipulacija

Izvor: Beta, 13.Mar.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip David: Pozivanje na Djindjića oko Kosova je čista manipulacija

Pisac Filip David ocenio je da je "pozivanje danas na Zorana Djindjića, u smislu toga šta bi on uradio da je u situaciji u kojoj se državno rukovodstvo nalazi kada je reč o kosovskoj nezavisnosti, čista manipulacija"."Danas se mnogi, bez stvarnih dokaza, pozivaju na Zorana Djindjića. Ali nema Djindjića da odgovori šta bi zaista predložio. Zato je pozivanje na Djindjića čista manipulacia. Ono što je sadašnja situacija jeste potonuće u živo blato i uzaludni pokušaji da se iz toga nekako izvučemo", rekao je Filip David za "Danas". 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Filip David: Usijane glave zagovaraju rat i put bez povratka

Izvor: Danas, 13.Mar.2019

Pozivanje danas na Zorana Đinđića u smislu toga šta bi on uradio da je u situaciji u kojoj se državno rukovodstvo nalazi, kada je reč o kosovskoj nezavisnosti i rešavanju problema odnosa sa nekadašnjom južnom srpskom pokrajinom, za pisca Filipa Davida čista je manipulacija. Članak Filip David:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.