Evropska ideja nikad slabija u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska ideja nikad slabija u Srbiji

BEOGRAD, 28. oktobra 2012. (Beta) - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je u nedelju da LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju i upozorio da su sve ideje na kojima je gradjena Srbija fatalno ugrožene a da evropska ideja nikada nije bila slabija.

BEOGRAD, 28. oktobra 2012. (Beta) - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je u nedelju da LDP neće podržati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju i upozorio da su sve ideje na kojima je gradjena Srbija fatalno ugrožene a da evropska ideja nikada nije bila slabija.Na Glavnom odboru LDP u beogradskom Sava centru, Jovanović je rekao da očekuje od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da iz Kumanova kaže istinu da je Srbija danas srušena i zapuštena jer je 20 godina vodio borbu protiv svega što je u Srbiji bilo vredno."Od čoveka koji je greškom postao predsednik zemlje očekujem da sa tog Kumanova kaže istinu da je Srbija danas spomen kosturnica nad Kumanovom, srušena i zapuštena jer je 20 godina sa Miloševićem, Šešeljem, Vučićem i Dačićem, sa ekstremistima u crkvi, vodio borbu protiv svega sto je u ovoj zemlji bilo vredno", rekao je Jovanović.On je ocenio da je svaki medjunarodi nastup Nikolića diplomatski incident i da je svojim izjavama predsednik Srbije izazvao protest i u Makedoniji i u Grčkoj i da svojim komentarima o Srbrenici ponovo potpiruje nacionalizam.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.