Evo kako je izgledalo hapšenje Đurića (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Mar.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je izgledalo hapšenje Đurića (VIDEO)

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije uhapsili su Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici i sproveli ga u policijsku stanicu u Prištini.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Informaciju o hapšenju Đurića potvrdili su predsednik Srpske liste Goran Rakić i Kancelarija za KiM.

RTS javlja da su okupljeni ispred Mitrovačkog dvora oterani suzavcem, dok KoSSev navodi da je kosovska policija bacila suzvac ispred sale i u samoj sali.

Pogledajte kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je to izgledalo:

Izvor: Tanjug

Ranije je iz Prištine bilo saopšteno da im je zabranjen ulazak na teritoriju Kosova i Metohije, zbog izjava kojima unose nestabilnost u stiuaciju na severu pokrajine. Zabranjen je ulazak i ministru odbrane Aleksandru Vulinu, a sprečen je ulazak, kako kažu iz bezbednosnih razloga,i ministru kulture Vladanu Vukosavljeviću.

Evo kako su prištinske vlasti objasnile ovaj potez:

Pacoli:Evo zašto ne damo Vulinu i Đuriću na Kosovo

Inače, kosovski mediji su pozivajući se na više izvora sa terena, uključujući izvor blizak graničnoj policiji, javili da se na prelazu Jarinje nalazi jedinica ROSU, a u vrhu policije je to demantovano.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Uhapšen Marko Đurić i i sproveden u Prištinu

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2018

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije uhapsili su Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici i sproveli ga u policijsku stanicu u Prištini...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je za 19.30h hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. ..U Kosovskoj Mitrovici je posle hapšenja Marka...

Nastavak na Radio 021...

Evo kako je izgledalo hapšenje Đurića VIDEO, FOTO

Izvor: Mondo, 26.Mar.2018

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije uhapsili su Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici i sproveli ga u policijsku stanicu u Prištini...Foto: Tanjug/Filip Krainčanić..Informaciju o hapšenju Đurića potvrdili su predsednik Srpske liste Goran Rakić i Kancelarija za KiM...HAOS NA KOSOVU:...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.