Evakuisan SB UN

Izvor: S media, 21.Mar.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan SB UN

Savet bezbednosti UN evakuisan je u vreme sastanka o uvođenju sankcija Sudanu, koji se održavao iza zavorenih vrata, posle aktiviranja protivpožarnog alarma, izjavio je zamenik portparola UN Eudardo del Buej.

Završena sednica SB UN o Kosovu

On je rekao da je alarm aktiviran zbog dima od istopljene plastike oko vrele sijalice, preneo je AP.

Obezbeđenje je evakuisalo SB i ostalo osoblje iz podzemnog nivoa, gde privremeno zaseda SB UN, i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << parkinga koji se nalazi još jedan nivo ispod.

Sve evakuisane osobe su se vratile posle sat.

Diplomate u SB UN su rekle da će sastanak o sudanskim sankcijama biti završen večeras.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet bezbednosti evakuisan

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2012

Savet bezbednosti UN evakuisan je u vreme sastanka o uvođenju sankcija Sudanu, koji se održavao iza zavorenih vrata, posle aktiviranja protivpožarnog alarma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Evakuisan Savet bezbednosti zbog sijalice

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2012

Prostorija koju Savet bezbednosti UN koristi povremeno za sastanke, evakuisana je tokom zasedanja o sankcijama Sudanu, pošto se aktivirao alarm za požar...Zamenik portparola UN Eduardo del Buej rekao je da je alarm aktivirala plastika oko vrele sijalice koja je počela da se topi...Obezbeđenje je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.