Euleks ostaje na severu Kosova

Izvor: S media, 03.Avg.2011, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks ostaje na severu Kosova

Euleks se ne povlači sa severa Kosova. Situacija mirna, ali napeta, izjavio portparol Euleksa Nikolas Hoton.

Euleks ne povlači svoje snage sa severa Kosova i biće i dalje na tom području, sapštio je danas portparol Euleksa Nikolas Hoton.

Haton je u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta naveo da je stanje na severu "i dalje mirno, ali napeto".

"Euleksova policija nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da bude u velikoj meri prisutna na severu: u Mitrovici, u zgradi suda, na prelazima i u okviru patrola", navodi se u izjavi.

Ivanović: Ustupak Kforu omogućava nastavak razgovora

Tači: Imam podršku SAD i Brisela!

Kusari: Kažnjavaćemo uvoznike srpske robe

"Civilno osoblje ostaće u Domu EU na severu Mitrovice. Deo ostalog osoblja je privremeno premešten, na primer pogranični službenici zbog prirode posla i njihovog nedavnog angažovanja na severu", dodaje Haton u izjavi.

Haton navodi da će Euleks i ubuduće angažovati osoblje na Kosovu u zavisnosti od potreba i okolnosti.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euleks ostaje na severu Kosova

Izvor: Beta, 03.Avg.2011

PRIŠTINA, BEOGRAD, 3. avgusta 2011. (Beta) - Euleks ne povlači svoje snage sa severa Kosova i biće i dalje na tom području, sapštio je u sredu portparol Euleksa Nikolas Hoton...Haton je u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta naveo da je stanje na severu "i dalje mirno, ali napeto"..."Euleksova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.