Era Ojdanić se ženi 30 godina mlađom devojkom

Izvor: Blic, 11.Jan.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era Ojdanić se ženi 30 godina mlađom devojkom

Pevač Era Ojdanić je rešio da se ženi! Iako je nakon smrti supruge Ljupke govorio da se više neće ženiti ipak se predomislio i objavio predstojeće venčanje sa 30 godina mlađom Dijanom Miladinović.

66-ogodišnji pevač Era Ojdanić je nakon smrti supruge Ljupke pre tri i po godine objavio da se više nikada neće ženiti. Ipak je pogazio to obećanje i rešio da se oženi 37-ogodišnjom Dijanom Miladinović koju je predstavio svojoj porodici i prijateljima.

-Ženim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se drugi put. Moja velika ljubav je plavuša i bavi se istim poslom kao i ja. Rodom je sa Kosova i upoznala me je sa svojom divnom porodicom. Prihvaćena je izvanredno od strane moje porodice i prijatelja. Ovih dana putujemo u Rumuniju pa u Australiju. Dijanu ću svuda voditi sa sobom jer joj je pored mene mesto. Ona je zaista zrela i predivna osoba. Smučile su mi se klinke.- rekao je Era za Kurir.

Pevač je svoju buduću ženu upoznao i sa bivšim farmerima Gocom Božinovskom i Memom.

-Oni su je odlično prihvatili i poželeli nam sve najlepše. Od sreće sam se napio i nisam spavao cele noći. - rekao je pevač entuzijastično.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era Ojdanić se ženi 30 godina mlađom devojkom

Izvor: Dzungla.org, 11.Jan.2014

Pevač Era Ojdanić je rešio da se ženi! Iako je nakon smrti supruge Ljupke govorio da se više neće ženiti ipak se predomislio i objavio predstojeće venčanje sa 30 godina mlađom Dijanom Miladinović.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.