Englezi ubedljivi u Prištini za kraj kvalifikacija

Izvor: RTS, 17.Nov.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi ubedljivi u Prištini za kraj kvalifikacija

Fudbaleri Engleske pobedili su u gostima Kosovo sa 4:0, dok je Bugarska savladala Češku rezultatom 1:0, čime su zatvorene kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u grupi A.
Englezi su slavili u Prištini teže nego što se očekivalo, ali su uspeli da slome otpor domaćina i overe prvu poziciju.

Prvi pogodak postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Hari Vinks u 32. minutu, kada je prijemom izbacio čuvara posle dodavanja Okslejd-Čemberlena i rutinski pogodio donji levi ugao.
Garet Sautgejt izveo je poprilično jak sastav na stadionu "Fadilj Vokri", bilo je dosta prilika, pa su do kraja dve lopte završile iza leđa Arijaneta Murića.
Strelac prvog je bio Hari Kejn koji je tako postigao 12. gol u kvalifikacijama i verovatno će završiti kao najbolji strelac, a posle njega se upisao i Markus Rašford.
Pobedu je u nadoknadi vremena zaokružio i Mejson Maunt.
Englezi su završili na prvoj poziciji sa 21 bodom, šest više od Češke republike, koja je poražena na gostovanju Bugarskoj (1:0).
Bugari su došli do trijumfa zahvaljujući golu Božikova u 56. minutu.
Oni su došli tek do 6. boda, dok je Kosovo završilo treće sa 11.
Kompletne rezultate kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Francuska i Turska pobedama okončali kvalifikacije

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 00:06

Reprezentacije Francuske i Turske pobedama su okončali uspešne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto su u poslednjem kolu savladale Albaniju, odnosno Andoru. Na oba meča, rezultat je bio 2:0. . Francuzi su u gostima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.