Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024, 00:18

Elek: Francuskim evroparlamentarcima predočio sam težak položaj Srba na KiM

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek rekao je da je danas u Kosovskoj Mitrovici, tokom sastanka sa grupom francuskih poslanika Evropskog parlamenta, predočio situaciju u kojoj se nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji i da je od sagovornika dobio obećanja da će oni i u Evropskom i u Francuskom parlamentu izneti predočene činjenice i argumente.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Viola fon Kramon: Duboko sam razočarana i zabrinuta zbog akcija kosovskih vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024

Poslanica Evropskog parlamenta i izvestilac za Kosovo i Metohiju u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon poručila je danas da je duboko razočarana i zabrinuta zbog akcija prištinskih vlasti, koje, kako je rekla, "imaju direktne i negativne posledice na etničke Srbe i ostale zajednice na Kosovu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.