Ekspres: Pred kosovskim specijalnim sudom više od 100 ljudi

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspres: Pred kosovskim specijalnim sudom više od 100 ljudi

Nedavna izjava američke ambasadorke Trejsi Džejkobson da će se specijalni sud baviti sa 10 slučajeva ratnih zločine, izgleda da je pogrešno shvaćena u javnosti, jer 10 slučajeva ne podrazumeva 10, nego mnogo više ljudi, prenosi prištinski list "Ekspres".

Izvori "Ekspresa" kažu da se očekuje da će pred sudom biti više od 100 lica, optuženih za ratne zločine ne samo tokom, nego i posle rata na Kosovu.

 - Nikada nije se desilo da u 10 slučajeva budu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 10 lica. Evidentno je da će pred specijalni sud izaći više od 100 lica - rekao je međunarodni izvor za "Ekspres".

Taj izvor je naveo da o činjenici da će se pred licem pravde naći više od 100 lica znaju i institucionalni lideri Kosova, prenosi list.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIŠTINSKI "EKSPRES": Više od 100 ljudi biće optuženo za ratne zločine na Kosovu

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015

Procesi optuženima biće vođeni pred Specijalnim sudom..PRIŠTINA - Prištinski list "Ekpres" piše da će biti više od 100 optuženih u 10 slučajeva ratnih zločina na Kosovu, kojima će se baviti Specijalni sud...Izvori "Ekpresa" kažu da se očekuje da će pred sudom biti više od 100 lica, optuženih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.