Eksplozivna naprava ispred hotela u severnoj Mitrovici

Izvor: B92, 28.Dec.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozivna naprava ispred hotela u severnoj Mitrovici

Kosovska Mitrovica -- Ispred hotela “Saša” u severnom delu Kosovske Mitrovice bačena je eksplozivna naprava, najverovatnije ručna bomba, koja nije eksplodirala.

Ulica koja vodi prema ovom hotelu blokirana je, razvučena je žuta traka, a na licu mesta se nalaze pripadnici kosovske policije, javio je Tanjugov izveštač sa lica mesta.

Eksplozivna naprava bačena je ispred ulaza u ovaj hotel i očekuju se specijalizovane jedinice koje bi trebalo da je neutrališu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako prenosi portal Kos sev, iako nije zvanično saopšteno, u ovom hotelu danas je boravila kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri i otvorila kancelarije kosovske vlade u Severnoj Mitrovici i Zvečanu.

Kosovska policija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovog slučaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba ispred hotela u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2016

Ispred hotela u severnom delu Kosovske Mitrovice, u ulici Ruđera Boškovića, večeras je bačena eksplozivna naprava, ručna bomba, koja nije eksplodirala...Ulica koja vodi prema ovom hotelu blokirana je, razvučena je žuta traka, a na licu mesta se nalaze pripadnici kosovske policije, javio je Tanjugov...

Nastavak na Telegraf.rs...

Eksplozivna naprava bačena na hotel u severnoj Mitrovici

Izvor: N1 televizija, 28.Dec.2016

Ispred hotela "Saša" u severnom delu Kosovske Mitrovice bačena je eksplozivna naprava, najvjerovatnije ručna bomba, koja nije eksplodirala...Na licu mesta se nalaze pripadnici kosovske policije, a ulica koja vodi prema hotelu je blokirana, prenose mediji...Eksplozivna naprava bačena je ispred ulaza...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.