Eksplozija kod policijske stanice na severu Kosovske Mitrovice FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 11:27

Eksplozija kod policijske stanice na severu Kosovske Mitrovice FOTO

Kosovska Mitrovica -- Noćas oko tri sata ujutru, u blizini policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice, došlo je do eksplozije u kojoj nije bilo povređenih.

To je za Tanjug potvrdio zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

"U eksploziji koja se dogodila oko tri sata ujutru je oštećen elektični stub na kome se nalazi i kamera za video nadzor, kao i jedan privatni automobil. Nije bilo povređenih, a trenutno ne mogu da potvrdim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o kojoj eksplozivnoj napravi se radi. To utvrđuju specijalizovane jedinice", rekao je Eljšani.

On je istakao da je slučaj okvalifikovan kao „izazivanje opšte opasnosti“ i da policija intenzivno traga za počiniocima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eksplozija u blizini policijske stanice na severu Kosovske Mitrovice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2023

Noćas oko tri sata ujutru, u blizini policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice došlo je do eksplozije u kojoj nije bilo povređenih, potvrdio je za Tanjug zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.