Eksplozija kod Kosova Polja: Povređena Srpkinja, slučaj se istražuje

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija kod Kosova Polja: Povređena Srpkinja, slučaj se istražuje

Policija je stigla na lice mesta i pronašla ženu, Srpkinju, koja je zadobila telesne povrede Kosovska policija saopštila je da je povređena jedna Srpkinja u Ugljaru, kod Kosova Polja.Kako se navodi, dva svedoka su potvrdila da je u jednom stanu došlo do eksplozije.“Policija je stigla na lice mesta i pronašla ženu, Srpkinju, koja je zadobila telesne povrede. Žrtva je odvedena u Dom zdravlja i dežurni lekar je potvrdio da je van životne opasnosti”, navode iz Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policije, a prenosi Kosovo Online.PROČITAJTE JOŠ: NOVI PODACI O SUDBINI ŽRTAVA TERORISTA OVK: Srbe na KiM tamničili u 53 logoraSlučaj se istražuje, a drugi detalji u vezi sa incidentom, koji se dogodio u petak, nisu precizirani.U istom izveštaju navodi se da je jedan Srbin u Severnoj Mitrovici Kosovskoj policiji prijavio da je dobio pretnje putem SMS-a.Policija istražuje i taj slučaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Povređena Srpkinja kod Kosova Polja

Izvor: B92, 16.Nov.2019

Kosovska Mitrovica -- Kosovska policija saopštila je da je povređena jedna Srpkinja u Ugljaru, kod Kosova Polja...Kako se navodi, dva svedoka su potvrdila da je u jednom stanu došlo do eksplozije..."Policija je stigla na lice mesta i pronašla ženu, Srpkinju, koja je zadobila telesne povrede. Žrtva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.