Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 07:21

EVO ŠTA ĆE SAD RADITI OPOZICIJA, A ŠTA VLAST Sukobljeni su oko milion stvari, a dele JEDNU SLABOST koja može da bude adut trećem igraču iz senke

Šta je rezultat ovih mesec dana od početka prve protestne šetnje opozicije u Beogradu, 8. maja? Vlast je dovedena u nepriliku da čini određene ustupke, a istovremeno je okupirana kosovskom krizom. Prozapadna opozicija je u naletu, ali dolazi leto i nema više prostora za greške u koracima koje bi mogle rasuti energiju demonstracija. Paradoksalno, vreme najviše radi za igrače iz senke: desničarske stranke koje ne učestvuju značajno u protestima, a mogu da dobiju na rejtingu usled eskalacije kosovskog pitanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.