Izvor: Blic, 10.Jun.2019, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGEL, BURČET, VOKER, KLARK... Ovo su Amerikanci koji "GRIZU" ZA KOSOVSKU NEZAVISNOST, i to već decenijama (FOTO)

Nije nepoznanica da Sjedinjene Američke Države (SAD) odavno priznaju kosovsku nezavisnost, ali ne samo to. Zahvaljujući pojedincima, među kojima su i nekadašnji najviši zvaničnici ove države, pa i aktuelni političari i biznismeni, južna srpska pokrajina se često u javnosti naziva i "američkim čedom", a SAD sponzorom i stvaraocem "države Kosovo".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo je SPISAK 8 najvećih mrzitelja Srba koji decenijama "GRIZU" za kosovsku nezavisnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019

Mediji danas pišu o najuticajnijim američkim lobistima za projekat nezavisnosti južne srpske pokrajine, među kojima su bračni par Klinton, Madlen Olbrajt, Vilijam Voker....Prvi na listi najvažnijih i najupornijih lobista je bračni par Klinton...Mediji navode da su bivši američki predsednik Bli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.