EKIPA SUBOTICE ODNELA POBEDU

Izvor: Kurir, 26.Jul.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKIPA SUBOTICE ODNELA POBEDU

Pobednik prvog ciklusa serijala „Maldivi, više od igre“, koji smo gledali prethodne dve nedelje na televiziji Hepi je ekipa iz Subotice.

Kapiten Sanja Sučević je terala svoje kolege da se bore maksimalno i to se naravno isplatilo. Potom su iz sve snage uživali u velikoj žurci, jer imali su i šta da slave.

U novom, drugom ciklusu serijala „Maldivi“ učestvuju predstavnici Čačka, Bora, Novog Sada i Kosovske Mitrovice. Uz naporno takmičenje, ali i kvalitetno druženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobilisu mogućnost da predstave svoj grad u najboljem svetlu, i pritom osvoje neku od vrednu premiju od 50.000 evra.

Pošto budu poznati pobednici među 16 srpskih gradova, koji će se takmičiti u četiri ciklusa po četiri ekipe, biće izabran grad pobednik, dobitnik vredne nagrade od 10 hiljada evra, koji će se uložiti u razvoj sporta u tom gradu. U finalno takmičenje ulazi grad pobednik, šest vip takmičara i 12 učesnika koje će sms glasovima odabrati publika. Najbolji dobija glavnu premiju.

- Bili smo najbolji od početka. Radujem se bodovima za svoj grad - rekla je Sanja Sučević, kikbokserka i kapiten ekipe iz Subotice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MALDIVI": KRUNA DUDUK ZA MATEMATIKU

Izvor: Kurir, 27.Jul.2011, 09:36

Ko li ti je bio profa? Kruna Đorđević iz Čačka u serijalu „Maldivi, više od igre“ na Hepi televiziji nije uspela da reši zadatak koji sadrži četiri osnovne matematičke operacije: sabiranje..Ko li ti je bio profa?..Kruna Đorđević iz Čačka u serijalu „Maldivi, više od igre“ na Hepi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.