Džejms Feraro u KC Dragstoru

Izvor: Blic, 23.Okt.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Feraro u KC Dragstoru

Muzičar, producent i kompozitor iz Bronksa, Džejms Feraro, nastupiće 28. oktobra od 21 čas u KC Dragstoru. Cena karata u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete ih naći u Bivšem baru u Kosovskoj 32 svakog dana posle 19 časova. Na veče koncerta cena karte biće 800 dinara.

Karijera Džejmsa Ferara se se razvijala kroz dva perioda - prvi, umnogome povezan sa radom na noise/drone projektu "The Skaters" i drugi, koji počinje izdanjem andergraund albuma 2011. godine "Far Side >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Virtual", koji se našao na prvom mestu godišnje liste kultnog britanskog magazina "The Wire".

Kako navode organizatori, "Ferarovo interesovanje za predstavljanje kapitalizma poklapa se sa preokupacijom jednom od njegovih najočiglednijih i najmoćnijih manifestacija - modernim hip-hopom".

Feraro inspiraciju crpi iz likova niskobudžetnih filmova, kao i najočiglednijih vizuelnih motiva globalne potrošačke kulture i aktuelnih umetničkih mikroscena koje neretko sam pokreće.

Zaslužan je za nastanak stilova kao što su vaporwave, hypnagogic pop ili distroid.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džejms Feraro u KC Dragstoru

Izvor: Dzungla.org, 23.Okt.2013

Muzičar, producent i kompozitor iz Bronksa, Džejms Feraro, nastupiće 28. oktobra od 21 čas u KC Dragstoru. Cena karata u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete ih naći u Bivšem baru u Kosovskoj 32 svakog dana posle 19 časova. Na veče koncerta cena karte biće 800 dinara.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.