Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 00:24

Dve detonacije u severnom delu Kosovske Mitrovice

Dve detonacije čule su se večeras u multietničkim delovima severne Kosovske Mitrovice.
Nema štete niti povređenih, a pretpostavlja se da su bačene šok bombe, rečeno je iz kosovske policije za region Sever radiju Kontakt plus.
"Jedna detonacija bila je u Bošnjačkoj, jedna u Mikronaselju. Ne radi se o ručnim bombama, već pretpostavljamo o šok bombama, one nemaju razarajuću moć. Nema štete, nema povređenih što je najbitnije", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je za radio Kontakt plus zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.
Ovo je samo još jedan u nizu incidenata koji su poslednjih dana zabeleženi na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve detonacije u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2022

Bar dve detonacije zabeležene su večeras u multietničkim delovima severne Kosovske Mitrovice...Nema štete niti povređenih, a pretpostavlja se da su bačene šok bombe, rečeno je iz kosovske policije za region Sever radiju Kontakt plus..."Jedna detonacija bila je u Bošnjačkoj, jedna u Mikronaselju....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KoSSev: Veći broj kosovskih policajaca vidjen u severnom delu Mitrovice

Izvor: Beta, 08.Dec.2022

Veći broj kosovskih policajaca viđen je večeras u Bošnjačkoj mahali u severnom delu Mitrovice i u drugim delovima grada, objavio je portal KoSSev.Do toga je došlo ubrzo posle najave Kosovske policije da će pojačati prisustvo na severu, a u jeku najnovijih tenzija nakoj prekjučerašnjih incidenata,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.