Dva vozila izgorela u požaru u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva vozila izgorela u požaru u severnom delu Kosovske Mitrovice

U požaru koji je jutros oko 4.50 izbio u Ulici Knjaza Miloša u severnom delu Kosovske Mitrovice izgorela su dva vozila, jedno je oštećeno, ali povređenih nije bilo.

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za radio "Kontakt Plus" da je u Ulici Knjaza Miloša oko 4.50 došlo do požara koji je zahvatio tri privatna putnička vozila i da će uzrok biti utvrđen nakon istražnih radnji na terenu.

"Ima različitih pretpostavki vezano za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ovaj incident. Policija za sada može samo da potvrdi da su tri putnička vozila oštećena, a nakon uviđaja i informacija inspektora sa terena saznaćemo više o uzroku ovog požara", rekao je Hoti.

On je dodao da se za sada ne može isključiti ni mogućnost podmetanja požara, niti mogućnost da su požar prouzrokovale električne instalacije, s obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi trafo stanica.

Požar koji je izbio jutros u jednom dvorištu privatne kuće u naselju Bošnjačka mahala u blizini trafo stanice, prijavila je patrola kosovske policije, nakon čega su na lice mesta došli i vatrogasci koji su požar ugasili.

U potpunosti su izgorela dva vozila marke "bmw" i "golf", dok je vozilo marke "pasat" oštećeno.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.