Dva molotovljeva koktela bačena u severnom delu Mitrovice

Izvor: Beta, 03.Sep.2011, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva molotovljeva koktela bačena u severnom delu Mitrovice

KOSOVSKA MITROVICA, 2. septembar 2011. (Beta) - U severnom delu Kosovske Mitrovice u petak oko 22.30 ispred dve zgrade u ulici Kolašinska bačena su dva molotovljeva koktela, rekao je agenciji Beta načelnik kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković.

Nedeljković je kazao da je naneta manja materijalna šteta na lokalima u prizemlju tih zgrada u kojima su smeštena interno raseljena lica iz ostalih delova Kosova i Metohije.

Prema njegovim rečima, očevici su primetili da su dve osobe pobegle u pravcu južnog dela Kosovske Mitrovice.

"To se desilo i prošle noći oko 22.30 na istom mestu. Tada je bačen molotovljev koktel na putničko vozilo u vlasništvu Mitrović Dragana koji živi u jednoj od zgrada" koje su bile na meti napadača, rekao je Nedeljković.

On je ocenio da je "očito da Priština želi da izazove incident".

..
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.