Dundjerin:Ćivimo i radimo u jednom veoma dinamičnom prostoru

Izvor: Beta Video, 17.Jun.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dundjerin:Ćivimo i radimo u jednom veoma dinamičnom prostoru

KOSOVSKA MITROVICA - ``Ne treba zaboraviti da je Kosovska Mitrovica značjnao kulturno središte, i ona zbog mesta na kome se nalazi i zbog toga što je jedan od najmlađih kulturnih centara. Živimo i radimo u jednom veoma dinamičnom prostoru. gde se mnogo toga dešava i menja iz dana u dan, što je izazov za umetnika i to je jedan od osnovnih razloga što sam, iz Novog Sada došao da radim i delujem ovde, rekao je Aleksandar Dundjerin novinar i pisac urednik umetničkog programa u galeriji!``Aquarius``. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Dundjerin: Ne radimo za dotacije i donacije, sami se finansiramo

Izvor: Beta Video, 17.Jun.2017

KOSOVSKA MITROVICA - Urednik umetničkog programa u galeriji! ``Aquarius```Aleksandar Dundjerin sa ponosom ističe da se umetnici okupljeni oko centra ``Aquarius`` sami finansiraju. ``Danas bi ne možete biti samostalan kad zavistite od donacija i dotacija, i u zavisnosti ko vas finansira njemu morate...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.