Državni vrh i Vlada o Kosovu

Izvor: RTS, 06.Apr.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh i Vlada o Kosovu

Vanredna sednica Vlade na kojoj će se raspravljati o dijalogu sa Prištinom biće održana u ponedeljak, saznaje RTS. Konsultacije najviših državnih funkcionera i u nedelju. Premijer Dačić sutra sa šefovima poslaničkih grupa.

Vlada Srbije će na vanrednoj sednici, u ponedeljak, raspravljati o dijalogu sa Prištinom, saznaje Radio-televizija Srbije.

Konsultacije najviših državnih funkcionera o tom pitanju nastaviće se i u nedelju.

Premijer Ivica Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sastaće se sutra u sa šefovima poslaničkih grupa u republičkom parlamentu kako bi ih obavestio o toku pregovora s vlastima u Prištini, saopštio je kabinet premijera.  

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovaće pored šefova poslaničkih grupa i predsednici parlamentarnih stranaka, kao i predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović, predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin.

Kako je najavio kabinet premijera, Dačić će posle sastanaka održati konferenciju za novinare. 

Najavljeno je da će se u nedelju u 16 časova sastati državni vrh Republike Srbije i državni vrh Republike Srpske, uključujući predsednika RS Milorada Dodika, premijera Željku Cvijanović i predsednika parlamenta Igora Radojčića.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vlada Srbije vanredno zaseda u ponedeljak

Izvor: Akter, 06.Apr.2013

Vanredna sednica Vlade na kojoj će se raspravljati o dijalogu sa Prištinom biće održana u ponedeljak

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.