Drogu sa Kosova planirali da prodaju u Beogradu

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogu sa Kosova planirali da prodaju u Beogradu

Beogradska policija zaplenila je devet kilograma marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni N.M. (1970) i S.D. (1996) se terete da su sa Kosova i Metohije prenosili marihuanu u putnim torbama koja je, kako se sumnja, bila namenjena za prodaju u Beogradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog prenošenja marihuane sa Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2018

Beogradska policija zaplenila je devet kilograma marihuane i uhapsila dvojicu muškaraca za koje se sumnja da su drogu prenosili sa Kosova, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni su N.M.(48) i S.D.(22), a sumnja se da su drogu prenosili u putničkim torbama sa Kosova i Metohije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.