Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2023, 11:21

Drecun: Zapad nastoji da ubrza proces normalizacije i da Beograd prizna Kosovo

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas da vodeće zapadne zemlje, koje su priznale lažnu državu Kosovo, nastoje da ubrzaju čitav proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine, u pravcu da Beograda prizna lažnu državu Kosovo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemoguće je; "Imaju dve ključne tačke i Srbija neće prihvatiti nijednu"

Izvor: B92, 25.Okt.2023

Milovan Drecun izjavio da vodeće zapadne zemlje, koje su priznale tzv. Kosovo, nastoje da ubrzaju čitav proces u pravcu da Beograda prizna lažnu državu..."Zapad pokušava da ubrza postizanje dogovora, što je po meni nemoguće jer naša strana neće da prihvati dve ključne tačke predloga sporazuma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.