Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2023, 11:02

Drecun: Ubacivanjem naoružane tročlane grupe, Kurti je podigao prag sukoba

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas da je ubacivanjem naoružane tročlane grupe u Srbiju, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, podigao prag sukoba. On rekao da, činjenica da su se pripadnici kosovske policije sa automatskim puškama našli veoma duboko unutar centralne Srbije, pokazuje da to nije slučajnost već namera, imajući u vidu da su imali i mogućnosti satelitske navigacije preko GPS-a, dvogled, opremu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nakon što je suspendovao televiziju: Kuti napao novinare zbog neugodnih pitanja

Izvor: B92, 15.Jun.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti održao je danas konferenciju za novinare, pa ih napao zbog pitanja koja su mu postavljali...Samo dan nakon što je televiziji Kljan Kosova ukinuta dozvola za emitovanje programa, Kurti je govorio o slobodi medija i tražio novinarima koja pitanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.