Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2023, 09:33

Drecun: Teren za jučerašnje hapšenje Priština je pripremala danima

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas da je teren za jučerašnje hapšenje, i verovatno neka naredna koja su planirana u Prištini, pripreman danima unazad. On je podsetio da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti govorio da je prilikom sukoba u Zvečanu bila neka kriminalna grupa koja je, kako tvrdi, ubačena iz Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Priština planira još hapšenja Srba? "Teren pripreman danima"

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Teren za jučerašnje hapšenje na severu KiM, i verovatno neka naredna koja su planirana u Prištini, pripreman danima unazad...Ovo je danas izjavio predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun...On je podsetio da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti govorio da je prilikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.