Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024, 15:00

Drecun: Rezolucija 1244 je i dalje živa

Činjenica da je srpska strana imala priiliku da iznese činenice i objasni dramatičnost situacije na Kosovu i Metohiji (KiM) je najveći značaj Sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je veoma mudro iskoristio priliku da argumentima ukaže na štetnost jednostranih poteza Prištine, rekao je danas Milovan Drecun, dosadašnji predsednik skupštinskog Odbora za KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Doneli smo Guterešu pripremljena dokumenta u vezi sa ukidanjem dinara na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je generalnom sekretaru UN Antoniju Guterešu, sa kojim se sastao danas u Njujorku, doneo pripremljene papire i dokumeta u vezi sa ukidanjem dinara na KiM. "Pre svega, doneli smo pripremljene papire i dokumenta vezane za ukidanje dinara. I to smo isporučili,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.