Draškoviću opet prete smrću

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2011, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draškoviću opet prete smrću

Nove pretnje smrću lideru SPO-a Vuku Draškoviću. Njemu zbog politike koju vodi prema Kosovu preti organizacija iz dijaspore "Crna Ruka".

Osim zbog politike prema Kosovu, "Crna ruka" preti lideru SPO-a i zbog iznošenja informacija sa zatvorene sednice Odbora za bezbednost o događajima na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak.

Pismo s pretnjama lideru SPO-a predato je policiji i potpredsednik stranke Aleksandar Jugović očekuje brz odgovor policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Upućuju se pretnje da ukoliko ne bude postupio po naređenjima tog udruženja iz dijaspore 'Crna ruka', da će biti likvidran, da ima tri meseca roka da promeni svoju politiku. To je neprihvatljivo, ovo je pokazatelj na šta su sve spremne antievropske snage, ako nisu uspele to da učine u zločinu na Ibarskoj magistrali i atentatu u Budvi da su spremne sada, 11 godina nakon demokratskih promena. Žalosno je što živimo u takvom zemlji gde je još uvek tako nešto moguće", rekao je Jugović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.