Drašković: Zamajavaju narod Kosovom

Izvor: OkRadio.rs, 19.Okt.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Zamajavaju narod Kosovom

Srbija propada, i u takvoj Srbiji je potrebna "kosovska priča" da se ne bi rešavala egzistencijalna pitanja naroda, kaže lider SPO Vuk Drašković. "Srbija propada, a u toj Srbiji na kosovskoj priči tovi se patriotska antinacionalna elita", kaže Vuk Drašković. "Narod se obmanjuje pričama o teritorijalnim suverenitetu i integritetu. Nema Srbije na Kosovu, ima srpskog naroda, crkava, manastira", kaže Drašković. Drašković kaže da je u najvećem interesu Srbije da shvati šta ne može i šta jedino može, i da "krenemo u najširu normalizaciju odnosa između Srbije i Kosova". "Mi Kosovo ne moramo formalno da priznamo,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Drašković: Zamajavaju narod Kosovom

Izvor: SandzakInfo.net, 19.Okt.2012

Beograd -- Srbija propada i u takvoj Srbiji je potrebna "kosovska priča" da se ne bi rešavala egzistencijalna pitanja naroda, kaže lider SPO Vuk Drašković.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.