Izvor: BujanovackiGlas.info, 08.Sep.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoljub Kostić, Megal: Bujanovački kotlovi osvajaju region

Kostić kaže da se najviše izvozi u Makedoniju i na Kosovo, očekujući milion evra od izvoza koji čini 40 posto prihoda firmeBujanovac, 8. septembar 2016. (Danas, Bujanovačke)-  Bujanovački Megal će ove godine kupcima u zemlji i inostranstvu isporučiti 3.000 kotlova na osnovu potpisanih ugovora- izjavio je za Danas Dragoljub Kostić, direktor ovog preduzeća.
Traže se varioci

Prema njegovim rečima, to je za 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << odsto više nego prošle godine.
Kostić kaže da se najviše izvozi u Makedoniju i na Kosovo, očekujući milion evra od izvoza koji čini 40 posto prihoda firme.
Kostić u izjavi za danas potencira uspešnu saradnju sa vranjskim Alfa plamom, kome je isporučeno 3.000 ležišta za kotlove.
U Megalu su posebno ponosni na svoje kotlove na pelet, koje isporučuju kupcu u Makedoniji a vrednost posla je 400.000 evra.
Kostić je naveo da će tolika suma novca biti uložena u obnovu mašinskog parka, dodajući da je u Megalu stalno otvoren konkurs za prijem varioca i mašinskih inžinjera.
U Megalu radi 130 radnika koji prosečno primaju 35.000 dinara mesečno.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.