Dovoljno je videti ko se raduje mojoj propasti Vučić o izveštavanju albanskih medija o protestima protiv njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dovoljno je videti ko se raduje mojoj propasti" Vučić o izveštavanju albanskih medija o protestima protiv njega

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom činjenice da su svi albanski mediji u lažnoj državi Kosovo, kao glavnu preneli vest o protestima protiv njega, da je dovoljno da se pogleda ko se raduje njegovoj propasti, pa da sve bude jasno.

Vučić je, u Vršcu, nakon obilaska postrojenja za snabdevanje vodom u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u izjavi novinarima kazao da je njemu veoma interesantno što je Rada Trajković rekla da „protesti ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da se sakriju do Londona“.

- Gde nađe baš London? U Gračanici je bilo svega 19 ljudi, petoro istih koji su bili i na protestu u Kosovskoj Mitrovici, gde živi 19.000 Srba - konstatovao je on.

Vučić je kazao da takvu "sreću i histeriju" kod albanskih medija nije video do sada, ali je primetio da nisu hteli da kažu da je na protestu bilo samo 19 ljudi, kao i neki mediji u Beogradu.

 - Slikali su prvi red, a nisu rekli da drugi i ne postoji - dodao je on.

Kaže da je pitanje što se Albanci raduju njegovoj propasti, da li zato što radi nešto loše u srpskom interesu ili je to zato što kao srpski lider štiti srpske interese na Kosovu i Metohiji i što je u tome bio uspešan.

Upitao je zašto proteste organizuju u trenutku, kada je Priština uvela takse, i samo zahvaljujući snalažljivosti Srbije i dobrih javnih finansija, naša zemlja uspeva da i dalje snabdeva srpske sredine na Kosmetu.

Vučić obišao postrojenje za snabdevanje vodom Vršca

- Zašto ako protestujete ne protestujete i protiv toga. Srbi na Kosovu i Metohiji najbolje znaju i zahvalan sam im na tome - rekao je on.

Vučić je podsetio da je na protestu u Kosovskoj Mitrovici bilo 53 ljudi, a u Gračanici 19, i da to ne znači da ih je bilo ukupno 72, pošto je na oba mesta bilo više istih ljudi.

- Zahvalan sam Srbima na Kosovu i Metohiji što su uvek znali šta je država, što su čuvali srpska ognjišta gde su bila najugroženija. Bilo je više onih koji su juče protestovali protiv protesta u Gračanici, nego onih koji su izašli na protest- zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.