Dokle će Vuk Drašković da se hrani nesrećom i patnjom srpskog naroda i da je uvećava?

Izvor: KMnovine.com, 19.Jan.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokle će Vuk Drašković da se hrani nesrećom i patnjom srpskog naroda i da je uvećava?

Stepen očajnog stanja u kome se nalazi Srbija, pokazuje i aktivnost Vuka Draškovića, predsednika nekada uticajne a danas stranke koja broji članove koliko prstiju na jednoj ruci.


   
Vuk Drašković    




Vuk Drašković rekao je izjavio da ne "podržava stavove opozicije protiv sporazuma Beograda i Prištine, jer smatra da je to suprotno životnim interesima Srbije i naroda". Ovo predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << direktnu pretnju velikom delu srpskog naroda naročito Srbima na Kosovu i Metohiji koji bi ovakvim kriminalnim sporazumom bili dramatično ugroženi kako bezbednosno tako i egistencijalno kao što znamo iz dosadašnjeg iskustva.

Ipak je Drašković za režimski TV Pink rekao da treba što pre doći do "obavezujućeg sporazuma" između Beograda i šiptarskih separatista okupljenih u Prištini.

"Nema šta da se čeka, zamrznuti konflikt je zamrzavanje agonije i propasti Srbije. Taj problem mora biti rešen" kaže Drašković znajući da se država nalazi u tako lošem stanju da sigurno neće snositi zakonske posledice zbog svojih kriminalnih izjava i namera. Kod njega je to saznanje, po svemu sudeći, razvilo visok stepen drskosti u javnim nastupima.

"Prvo treba da izbacimo iz upotrebe tu priču da ne možemo sami sa sobom da se razgraničimo. To prija ušima, ali je daleko od stvarnosti. Kosovo je do 1999. godine bila teritorija u sastavu države Srbije", rekao je Drašković.

Ovakva izjava ne samo što predstavlja fanatično zastupanje albanskih interesa na štetu Srbije, već je i svojevrsna veleizdaju u izvođenju. Osim toga ona predstavlja brutalnu laž protivnu ne samo domaćem već i međunarodnom pravu jer do sada nije ozvaničen ni jedan dokument validan po normama međunarodnog prava po kome se deo teritorije Srbije otkida od matice! Prostim jezikom rečeno, Kosovo i Metohija su deo Srbije i razgraničenje bi bilo isključivo razgraničavanje sa samim sobom i protivpravna predaja teritorije koja jeste srpska.


  PROČITAJTE JOŠ: 
Vuk Drašković zapenio u izdaji: Kosovo je već sada država - KM Novine

U svom dalje neazumnom i neracionalnom nastupu na televiziji Pink koja zastupa svaki stav Aleksandra Vučića koliko god on bio kriminalan i nezakonit, Drašković je nasavio da govori o problemima Srbije u krajnje pretećem i zabrinjavajućem tonu.

Prema njegovim rečima, ako sutra kosovski žar bukne u plamen, on veoma lako može zahvatiti i Bosnu i Makedoniju, a postoji samo jedna sila koja će taj plamen gasiti, a to je NATO. Što znači da Drašković javno zastupa politiku koja će Srbiji naneti tešku štetu po ukupan nacionalni interes i to sve kako "možda na drugim mestima ne bi izbio rat". Jasno je da takva pocena sa zdravim razumom nema baš ništa zajedničko.

Poznato je da se Drašković odavno zalaže za izdaju Srbije i njeno potčinjavanje NATO paktu a to je ponovio i ovaj put.

"Srbija je danas jedno malo ostrvo u okeanu EU i NATO Alijanse i Srbija nema krila da preleti do Rusije i da stupi u ekonomski i vojni savez sa Rusijom", istakao je Drašković, koji smatra da su građani odlučno protiv NATO-a pre svega zbog neznanja, a dobrim delom zbog inata i mržnje.

Kako je dodao, narod treba edukovati.

"Izvesno je da bi većinu svojih bezbednosnih i razvojnih problema Srbija rešila pristupanjem NATO Alijansi", smatra Drašković koji ističe da u nekim pitanjima, od nacionalnog i državnog interesa država ne sme da sluša većinu, neznanje, inat i strasti, nego se odluke moraju donositi racionalno, u skladu sa nacionalnim interesom Srbije.

  PROČITAJTE JOŠ: 
U NATO, odmah! - KM Novine„U NATO, odmah!". Ovako naslovljenim člankom obratio se Vuk Drašković javnosti preko stranica dnevnog lista „Danas". Nekada davno, kada je čelnik SPO-a bio „kralj srpskih trgova", „prvi istinski opozicionar" i „jedina alternativa komunističkom sistemu", veseli ravnogorci su u pogodnim prilikama pesmi „Sprem'te se, sprem'te" dodavali strofu: „i tri puka Draškovića Vuka."
Ovo je klasičan primer lobiranjea da se pristupi vojnoj sili koja pod svojom okupacijom drži vitaln deo srpske teritorije sa otvorenom namerom da ga otuđi. Istovremeno je to vojna sila u čijem prisustvu su sa KiM prognani gotovo svi Srbi i nealbanci a koja je zasipanjem Srbije uranijumskim bombama 1999. počinila genocid koji iz dana u dan sve više srpskih života odnosi. Zbog svega ovoga to predstavlja vrhunac veleizdaje zbog čega Drašković mora da odgovara pred srpskim Sudom i da mu zbog toga bude odeđena najstrožija predviđena kazna.


Zbog ovako fanatičnih i pro-albanskih stavova Vuk Dašković je sve češći gost medija na srpskom pod kontolom Zapada i antisrpskih grupa i krpracija poput zloglasne američke službe CIA.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Vesić: Proteste vode Jeremić, Đilas i fašisti iz Dveri

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2019

Vesić je, gostujući na TV Pink, rekao da su građani prethodnih nedelja mogli da vide kako su zaposleni Đilasove firme rukovodili protestima, odnosno usmeravali građane Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da tvit lidera Dveri Boška...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.