Dobra saradnja sa Izraelom

Izvor: RTS, 19.Jul.2011, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra saradnja sa Izraelom

Odnosi Srbije i Izraela su dobri, ali je neophodno unaprediti bilateralnu saradnju na ekonomskom planu, poručio premijer Mirko Cvetković u razgovoru sa izraelskim ministrom Jicakom Aharonovicem.

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković istakao je u razgovoru sa ministrom javne bezbednosti Izraela Jicakom Aharonovicem da su odnosi dve zemlje dobri i bez otvorenih pitanja i da je neophodno unaprediti bilateralnu saradnju u svim segmentima, a posebno na ekonomskom planu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Premijer Cvetković je zahvalio Izraelu na principijelnom stavu da ne prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije i rekao da očekuje da će se takva politika i dalje nastaviti.

Zajednički je konstatovano da je ostvarena dobra saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Ministarstva javne bezbednosti Izraela, posebno u oblasti vanrednih situacija i borbe protiv različitih oblika organizovanog kriminala, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cvetković: Odnosi Srbije i Izraela dobri i bez otvorenih pitanja

Izvor: EMportal, 19.Jul.2011

Premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio je danas u razgovoru sa izraelskim ministrom javne bezbednosti Jicakom Aharonovičem da su odnosi dve zemlje dobri i bez otvorenih pitanja, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.