Đurić u ponedeljak u Briselu o ZSO s prištinskom delegacijom

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić u ponedeljak u Briselu o ZSO s prištinskom delegacijom

U Briselu se u ponedeljak, 19. marta nastavljaju pregovori Beograda i Prištine, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije, Marko Djurić, a predvidjeno je da teme razgovora budu primena postignutih sporazuma o Zajednici srpskih opština, energetici, mostu u Kosovskoj Mitrovici, slobodi kretanja i integrisanom upravljanju administrativnim prelazima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
U delegaciji Beograda, pored predstavnika Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini, biće i predstavnici nadležnih ministarstava i institucija po navedenim temama.

Sastanci pregovaračkih timova Beograda i Prištine održaće se u zgradi Evropske službe za spoljne poslove.

Predvidjeno da ova runda pregovora traje do 21. marta.

Prethodni dijalog Beograda i Prištine na tehničkom nivou, uz posredovanje EU, održan je krajem februara posle više od godinu dana pauze.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sutra nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2018

U Briselu se u ponedeljak, 19. marta nastavljaju pregovori Beograda i Prištine, saopštila je danas Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju...Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije, Marko Đurić, a predviđeno je da teme razgovora budu primena postignutih sporazuma o Zajednici srpskih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.