Đurić sutra u poseti Kosmetu

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić sutra u poseti Kosmetu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sutra će posetiti KiM, saopšteno je iz Kancelarija.

Tom prilikom, Đurić će posetiti manastir Gračanica, gde će se sastati s vladikom Teodosijem, episkopom Raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim.

Ovo će biti prvi zvanični susret Đurića od stupanja na dužnost direktora Kancelarije za KiM, a ujedno i prva njegova poseta Kosmetu, dodaje se u saopštenju.

Posle razgovora, Đurić će se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u manastirskoj porti, obratiti javnosti.

Pored posete manastiru, Đurić će obići i istoimeno mesto i razgovarati s predstavnicima lokalne samouprave i stanovnicima te srpske enklave u blizini Prištine.

Đurić će razgovarati sa gradonačelnicima opština sa većinskim srpskim življem na Kosovu i Metohiji, a predviđeno je da obiđe i severnu Kosovsku Mitrovicu i prisustvuje manifestaciji "Dani sporta" u Zubinom Potoku, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.