Đurić primio ambasadora Kipra

Izvor: Studio B, 11.Feb.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić primio ambasadora Kipra

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić primio je danas novopostavljenog ambasadora Kipra u Beogradu Konstantinosa Eliadesa.

Đurić je Eliadesu zahvalio zbog dosledne podrške Vlade Kipra politici Srbije po pitanju Kosova i Metohije i izrazio očekivanje da će tradicionalno prijateljski odnosi dveju država nastaviti da se unapređeju i u narednom periodu, saopštila je vladina Kancelkarija za KiM. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Đurić je u ime Vlade Srbije izrazio zahvalnost zbog nedavnog glasanja predstavnika Kipra protiv prijema samoproglašenog Kosova u Unesko.

Direktor Kanceklarije za KiM upoznao je Eliadesa sa tokom procesa dijaloga Beograda i Prištine, političkom i bezbednosnom situacijom u pokrajini i značajem uspostavljanja Zajednice srpskih opština za opstanak i prosperitet srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

Eliades je rekao da Kipar ne namerava da menja stav o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i obećao snažnu podršku svoje zemlje u nastavku procesa evrointegracije Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSRET ELIJADESA I ĐURIĆA: Kipar ne menja stav o nepriznavanju KiM

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa novim ambasadorom Kipra Konstantinosom Elijadesom, koji je rekao da Kipar ne namerava da menja stav o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i obećao snažnu podršku te zemlje u nastavku procesa...

Nastavak na Kurir...

Kipar ne menja stav, nema priznanja Kosova

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa novim ambasadorom Kipra Konstantinosom Eliadesom, koji je rekao da Kipar ne namerava da menja stav o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i obećao snažnu podršku te zemlje u nastavku procesa evrointegracije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.